Cuisine Cliff
Wij bieden u verschillende mogelijkheden en formules om zelf of in overleg met de chef uw perfecte menu samen te stellen.
Indien u dit wenst, kunnen we uw diner ook begeleiden met een fijn assortiment van schuimwijn, cava, champagne, rode en witte wijn.
Enkele voorbeeldjes
Voorgerechten:
Gepocheerde Pladijs / shitaki / kruidenrisotto
Gebakken skrei / Gestoofde julienne van prei / garnaal / jus van schaaldieren
Gebakken Zeetong / Sint-Jacobsvrucht / zalf van tuinerwten / crumble van spek
Kabeljauwhaasje / jonge preistoemp / grijze garnalen / witte wijnsaus
Filet van Bosduif / risotto / boschampignons
Soepen:
Witloofroom / zure room / grijze garnalen
Pompoensoep / spekreepjes / croutons
Romige boschampignons / ganahamsnippers
Hoofdgerechten:
Varkensmédaillon / zilveruitjes / paddestoelen
Lamsfilet met kruidenkorst/ wortel / chiconette /tijmsausje
Châteaubriand / gefruite uiringen / Choronsaus
Filet van Hertekalf / crème pastinaak / wildsausje (seizoen)
Wilde eend / knolselder / poivrade
Voor kinderen is er een aangepast menu mogelijk.